Välkommen till Reinerts BritBike service

  Aukt. Royal Enfield verkstad  

Min BSA Goldstar

Varför skruvar och kör man  BritBikes när det finns  så många andra varianter av hojar som är både bättre och tillförlitligare på marknaden. Den frågan har jag ställt mig själv många gånger och svaret har alltid blivit att: En riktig motorcykel är byggd i England. Det finns en speciell charm och enkelhet i konstruktionen som gör den tilltalande och man behöver inte flänga runt i 250 knyck för att det skall kännas att man åker fort, en krokig väg med lagom doserade kurvor framkallar en adrenalinkick redan vid 80 blås och när man sen skall stanna fortsätter äventyret eftersom inte alla gamla hojar har hejdare som motsvarar fartresurserna. 

Tyvärr är det ju så att den Brittiska motorcykelindustrin slog igen i mitten på 70-talet och det enda märket som finns kvar idag är Triumph och skall man vara ärlig har inte Hinkley trajjorna mycket gemensamt med arvet från de gamla ärevördiga märkena. Det räcker att uttala några av dessa gamla namn BSA, Matchless, AJS, Velocette, Norton eller Royal Enfield för att jag skall få vackra tankar om sommar och sol i huvudet och dessutom ett leende på läpparna.

Tack och lov finns det faktiskt ett märke kvar på marknaden om man vill ha en riktig motorcykel och det är ju den totala lyckan att Royal Enfield fortfarande säljs ny i Sverige, dessutom till ett pris som inget annat märke torde kunna matcha. Förutom att det är en snygg hoj av gammal god tradition är kvalitén rejält uppskruvad, drivlinan och bromsarna moderniserade och tycker man dessutom att mer än en cylinder är onödig utrustning får man nog säg att lyckan är total.

Hur får man då tag i en dylik maskin? Tja man kan ju alltid ta kontakt med denna lilla firma för att komma och provköra en sådan, men här får man nog lägga ut en liten varning.

Det är mycket hög vill ha faktor på dessa cyklar och de är dessutom starkt beroendeframkallande. 

Royal Enfield Bullet Electra Spotsman

Välkommen att höra av er för vidare information.

Besöksadress:

Reinerts BritBike Service

Kråkekullsv 171

37693 Svängsta

E-postadress

mailto:info@reinerts.se

Webbadress

http://www.reinerts.se

Telefonnummer

0454-328003

0738-470101